Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τον ελληνισμό της Λατινικής Αμερικής

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τον ελληνισμό της Λατινικής Αμερικής διοργανώνει το Δίκτυο Νεολαίας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) της περιφέρειας Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να δοθεί το ερέθισμα κυρίως στη νέα γενιά ομογενών να αποτυπώσουν τη σχέση τους με τον ελληνισμό και τον ελληνικό πολιτισμό γενικότερα, τη διαφύλαξη του οποίου έχει θέσει η περιφέρεια στις άμεσες προτεραιότητές της.

Στον διαγωνισμό καλούνται να λάβουν μέρος όλοι οι ομογενείς, άνω των δεκαοκτώ ετών, που διαμένουν σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, εκφράζοντας την ελληνικότητά τους μέσα από φωτογραφίες με τοπία, πρόσωπα, γεγονότα, εορτασμοί, μνημεία, έργα αρχιτεκτονικής κ.ά. από τον τόπο όπου ζουν.

Το πρώτο βραβείο είναι ένα ταξίδι για δύο άτομα σε χώρα της Λατινικής Αμερικής. Οι βραβευμένες φωτογραφίες θα αποτελέσουν το υλικό για το ημερολόγιο του 2012, που θα διατεθεί δωρεάν σε όλη την περιφέρεια του ΣΑΕ Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής.
Πηγή Ζούγκλα
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.