Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα


Έξι άτομα συνελήφθησαν σε διάφορες πόλεις της χώρας για χρέη προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα στα Μέγαρα συνελήφθη ένας 35χρονος επιχειρηματίας γιατί έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 3,1 εκατ. ευρώ.

Στην Πάτρα συνελήφθη 55χρονος με την κατηγορία ότι χρωστά στο Δημόσιο το χρηματικό ποσό των 644.115,71 ευρώ. Στην ίδια πόλη συνελήφθη και ένας 27χρονος και το ύψος των οφειλών του ανέρχεται σε 281.958,15 ευρώ.

Ακόμη στο Θερμό Αιτωλοακαρνανίας συνελήφθη ένας 30χρονος γιατί έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του χρέη που ανέρχονται σε 7,4 εκατ. ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένας 58χρονος ιδιοκτήτης βιοτεχνίας βαφής ενδυμάτων για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση. Σύμφωνα με την Αστυνομία τo ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ.

Στη Χαλκιδική συνελήφθη ένας 67χρονος, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, που δραστηριοποιείται στην παρασκευή και διανομή σκυροδέματος με την κατηγορία της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση κατά την χρονική περίοδο από 1 Δεκεμβρίου 2006 έως 30 Νοεμβρίου 2011.

Ο 67χρονος, παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου όπου και συνελήφθη, ενώ το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 604.695,03 ευρώ.
Πηγή Νέα
Αναρτήθηκε από LiLA (London)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.