Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Άμεση δράση για τη Συρία ζητά ο ΟΗΕΜετά την χθεσινή αιματοχυσία στη χώρα με 23 νεκρούς, η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ναβί Πιλάι, ζήτησε σήμερα την «άμεση» δράση της διεθνούς κοινότητας για την προστασία των αμάχων πολιτών.

Στην έκτακτη συνάντηση του Οργανισμού, με θέμα την ανθρωπιστική κρίση στη Συρία, η Ναβί Πιλάι ζήτησε την παρέμβαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου , ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ. Πρόσφατη έρευνα του ΟΗΕ είχε δείξει ότι, οι δυνάμεις ασφαλείας της Συρίας έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, υπό τις εντολές του προέδρου Άσαντ.

Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, η Συρία βρίσκεται σε κατάσταση "εμφυλίου πολέμου", ενώ οι νεκροί από την οκτάμηνη καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων ανέρχονται σε τουλάχιστον 4.000.

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.