Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Που θα βάλει την υπογραφή του ο νέος πρωθυπουργός

Η διαπραγμάτευση με την τρόικα του νέου μνημονίου θα συνιστά για τη νέα κυβέρνηση και βεβαίως τον επικεφαλής της την πρώτη και βασική προτεραιότητα άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του.

Που θα βάλει την υπογραφή του ο νέος πρωθυπουργός

Μέσω του σχετικού κειμένου η χώρα θα δεσμεύεται για την οικονομική – δημοσιονομική πολιτική που θα πρέπει να ασκεί απ εδώ και στο εξής, καθώς και για τις διαθρωτικές αλλαγές στις οποίες θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα, προκειμένου να δεσμεύσει κεφάλαια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Η ίδια κυβέρνηση, πέραν όλων των άλλων, θα πρέπει να συνδιαλλαγεί και με τους ομολογιούχους, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο σχέδιο «κουρέματος» του 50% του χρέους της χώρας, στο πλαίσιο του PSI Plus. Με τη διαφορά ότι για να ψηφισθεί το PSI θα πρέπει προηγουμένως να έχει ψηφισθεί το Μνημόνιο. Σε διαφορετική περίπτωση τινάζεται όλη η «μπάνκα» στον αέρα.
Γι αυτό και ο νέος πρωθυπουργός θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να έχει αυξημένες αρμοδιότητες, καθώς θα κληθεί να βάλει την υπογραφή του κάτω από κείμενα τα οποία θα δεσμεύσουν τη χώρα για την επόμενη 10ετία τουλάχιστον.
Και για αυτόν τον λόγο παρατηρείται και μια δυστοκία, ως προς την επιλογή του, αν πιστέψει κανείς στους όρους που φέρεται να θέτει ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Λουκάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.