Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

«Διά πυρός και σιδήρου» ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Ατρόμητο


Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη», ωστόσο εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 σκορ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έτσι, εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο Αγρινίο (1-1 με τον Παναιτωλικό), αυξάνοντας έτσι στους έξι βαθμούς τη διαφορά τους από το «τριφύλλι», που πάντως έχει δύο ματς λιγότερα.

Το «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του Βαλβέρδε έλυσε ο Μαρκάκο, ο οποίος στο 53ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, χαρίζοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο στους Πειραιώτες.

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή βραδιά απέναντι στον Ατρόμητο και έπαιξε με τη… φωτιά, χωρίς ωστόσο να «καεί», αφού εν τέλει νίκησε, έστω και με το αγχωτικό 1-0.

Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε δύο κλασικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με τον Τζεμπούρ στο 11΄και το 17', οι οποίες όμως δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί το 0-0 στο πρώτο μέρος, αφού οι φιλόξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Μέγιερι.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μαρκάνο στο 53'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φετφατζίδη, ο προωθημένος Ισπανός οπισθοφύλακας έπιασε την κεφαλιά, κάνοντας το 1-0 για τους Πειραιώτες.

Μετά το γκολ που δέχτηκαν οι Περιστεριώτες, ο προπονητής τους, Γιώργος Δώνης αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική, προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 55΄ο Ολυμπιακός πάντως είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Φουστέρ έκανε το σουτ, βλέποντας ωστόσο τον Ιτάνζ να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος «φλέρταρε» με το 1-1, ωστόσο ήταν σειρά του Μέγιερι να δείξει τα αντανακλαστικά του στις κεφαλιές του Αναστασάκου και του Τομάς.

Στα εναπομείνατα λεπτά, παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, δεν άλλαξε κάτι, κι έτσι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη, η οποία τον έφερε στο +6 από τον Παναθηναϊκό.

Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Χολεμπας, Τοροσίδης - Δημούτσος, Ζουέλα, Μπέλιτς

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγκιερι, Μανιάτης, Mοδέστο (46' Μακούν), Τζεμπούρ, Μιραλάς (82' Μέλμπεργκ), Φετφατζίδης, Φουστέρ (64' Γέστε), Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Τοροσίδης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Τόμας, Καραγκούνης (69' Μπρίτο), Νάστος, Αναστασάκος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Καραμάνος, Δημούτσος (62' Πίτου Γκαρσία), Ζουέλα, Μακρής.

Πηγή:Zougla.gr

Aναρτήθηκε:Χρήστος Μήλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.