Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Στα διόδια Ρίου οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου

Στα διόδια του Ρίου, όπου σηκώνουν τις μπάρες, βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί οι εργαζόμενοι της Ε.Α.Σ. πρώην ΕΒΟ Αιγίου, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, λόγω οφειλών δεδουλευμένων.

Στα διόδια Ρίου οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:

«ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ, η ανίκανη Διοίκηση και η επικίνδυνη Κυβέρνηση των πρώην και των επόμενων του μαύρου block εξουσίας που πουλάνε τη χώρα, κλείνουν την Αμυντική Βιομηχανία, μας καταδικάζουν στην πείνα και στη φτώχεια».

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.