Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Σώστε τώρα την Ελλάδα πριν μας διώξουν από το ευρώ

Εδώ και τώρα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να σώσουν τη χώρα μας.

Πρέπει να συμφωνήσουν σε μία κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.

Ο Παπανδρέου έτσι κι αλλιώς τελείωσε και δεν πρέπει να μας αφορά.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες ήδη κάνουν τις πρώτες πρόβες για μία ευρωζώνη χωρίς την Ελλάδα.

Σώστε τώρα την Ελλάδα πριν μας διώξουν από το ευρώ

Τους παρακολουθούμε με αγωνία και με το εφιαλτικό ερώτημα εάν αύριο θα ξυπνήσουμε με τη δραχμή ή το ευρώ.

Τελικά αποδείχθηκε ότι μας κυβερνούσε μέχρι σήμερα ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος που από βλακεία (ας μείνουμε σε αυτό) οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και στο περιθώριο της Ευρώπης.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε μιας ώρας για αναστολές των πολιτικών αρχηγών, καθώς ουσιαστικά η χώρα από το πρωί είναι ακυβέρνητη, χωρίς πρωθυπουργό.

Τον Παπανδρέου τον κατήργησαν πρωί – πρωί σήμερα οι βουλευτές και οι υπουργοί του.

Ο ελληνικός λαός απευθύνει εθνική πρόσκληση στον Σαμαρά, στον Καρατζαφέρη, στην Παπαρήγα και τον Τσίπρα και στον όποιο νέο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, να κάνουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, που πρέπει να ορκιστεί το απόγευμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αύριο θα είναι πολύ αργά


ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.