Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο: Λεωφορείο συγκρούστηκε με... αεροπλάνο!

Ένα ασυνήθιστο γεγονός σημειώθηκε την Τετάρτη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στην Κρήτη. Ένα λεωφορείο που μεταφέρει τους επιβάτες στο χώρο του αεροδρομίου συγκρούστηκε με ένα σταθμευμένο αεροπλάνο.

Απίστευτο: Λεωφορείο συγκρούστηκε με... αεροπλάνο!

Όλα ξεκίνησαν όταν το λεωφορείο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μετακινήθηκε από το συγκεκριμένο σημείο που ήταν σταθμευμένο στην πίστα και διανύοντας μια μικρή απόσταση λίγων μέτρων έπεσε στο φτερό του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr πιθανόν να παρουσιάστηκε βλάβη στα φρένα του οχήματος.

Το αεροπλάνο που ήταν ακινητοποιημένο και δεν υπήρχαν σε αυτό - ευτυχώς- επιβάτες και πλήρωμα μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο, προκειμένου να ελεγχθεί από επιτροπή διερεύνησης ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.