Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Θα τα καταφέρουν; Φωτογραφίες

Το μέλλον διαγράφεται θολό για τις μικρές λεοπαρδάλεις που βρέθηκαν από έναν ψαρά εγκαταλελειμμένες σε πλημμυρισμένη έκταση της επαρχίας Καντάλ της Καμπότζης.

Το τρίτο αδελφάκι τους δεν τα κατάφερε και δεν πρόλαβε να δεχθεί τη φροντίδα των υπεύθυνων στο κέντρο διάσωσης άγριας ζωής του ζωολογικού κήπου Phnom Tamao...

Τα δύο μικρά θηλυκά που επέζησαν ταΐζονται με σύριγγα। Είναι όμως δύσκολο σε τόσο μικρή ηλικία να υποκατασταθεί η μητέρα τους και οι υπεύθυνοι του καταφυγίου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να τα σώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.