Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

FACEBOOK & SKYPE ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ VIDEO ΚΛΗΣΕΙΣ


Ακόμα μία εξέλιξη στη συνεργασία Facebook και Skype, καθώς κυκλοφόρησαν οι δύο νέες εκδόσεις Skype Beta 5.4 for Mac και Skype Beta 5.7 for Windows που μας επιτρέπουν την πραγματοποίηση video κλήσεων Facebook-to-Facebook απευθείας από τις desktop εφαρμογές!

Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία θα πρέπει να συνδέσετε τους λογαριασμούς Skype και Facebook και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις επαφές σας στο Facebook, με το συνομιλητή σας να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει στην κλήση σας μέσα από το Facebook, καθώς και να δέχεστε ή να στέλνετε instant messages μέσα από το Skype.techgear


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.