Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ... GAY (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ BENETTON ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ


Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή φίρμα προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις με μια διαφημιστική καμπάνια της.

Πριν χρόνια ήταν η διαφημιστική εκστρατεία με τους πενθούντες γονείς ενός φορέα του Aids ή εκείνη με τα ανορεξικά μοντέλα, αυτή τη φορά το ύφος ήταν περισσότερο... διπλωματικό. Γιατί; Γιατί «πρωταγωνιστούν» πολιτικοί ηγέτες και ο Πάπας.


Οι φωτογραφίες (προϊόν φυσικά φωτομοντάζ) για την καμπάνια δείχνουν ηγέτες που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις να φιλιούνται με πάθος στο στόμα. Ο Πάπας Βενέδικτος με έναν ιμάμη, η Μέρκελ με τον Σαρκοζί, ο Μπάρακ Ομπάμα με τον πρόεδρο της Κίνας Χου Ζιντάο ή με τον (ορκισμένο εχθρό των ΗΠΑ) Ουγκό Τσάβες, ο Παλαιστίνιος Μαχμούντ Αμπάς με τον Ισραηλινό Μπενιαμίν Νετανιάχου.


Η καμπάνια ονομάστηκε Unhate. Ο Άλεσαντο Μπένετον αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρίας και γιος του ιδρυτή της ανέλυσε το σκεπτικό της καμπάνιας: «Σημαίνει όχι μίσος. Σε μια στιγμή σκοτεινή, με οικονομική κρίση, με ό,τι συμβαίνει στις χώρες της Βόρειας Αφρικής και την Αθήνα, αυτή είναι μια στάση που όλοι μπορούμε να «αγκαλιάσουμε», πως μπορούμε να έχουμε θετική ενέργεια».


Οι αφίσες της καμπάνιας έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Ρώμης αλλά τελικά η καμπάνια αποσύρθηκε από την Ιταλία, αφού το Βατικανό αντέδρασε οργισμένα. newsit


Αποσύρθηκε εκείνη με τον Πάπα

Φιλιά στο στόμα ανταλλάσσουν πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες σε διαφήμιση της Bennetton

Ο Κινέζος πρόεδρος ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με τον Αμερικανό ομόλογό του
Ο Κινέζος πρόεδρος ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με τον Αμερικανό ομόλογό του


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.