Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: "ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ" - ΠΟΣΟΙ ΥΠΕΡ & ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑ


Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, με ψήφισμα που ενέκρινε κατά πλειοψηφία, καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια να...

...αναλάβει τις ευθύνες που του αποδίδονται στο πόρισμα Πόλυ Πολυβίου για την έκρηξη της 11ης Ιουλίου και να υποβάλει την «εθελούσια παραίτησή» του, συμβάλλοντας στη δημιουργία κλίματος σταθερότητας και αποφυγής αχρείαστης πόλωσης, μισαλλοδοξίας και διχασμού.

Υπέρ του ψηφίσματος ψήφισαν οι παρόντες βουλευτές όλων των κομμάτων (33) πλην των βουλευτών του ΑΚΕΛ (18), που καταψήφισαν το ψήφισμα.

Στο ψήφισμά της, η Βουλή σύμφωνα με το sigmalive «καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και με εθελούσια παραίτησή του να συμβάλει στη δημιουργία των επιθυμητών συνθηκών για να μπορέσει ο τόπος και ο λαός να ξεπεράσουν τα προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.