Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο! Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση… χελώνας!

Ένας επαγγελματίας σέρφερ, ο Jamie O'Brien, 28 ετών από την Χαβάη, κατηγορείται για παρενόχληση χελώνας, έπειτα από μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook, στην οποία φαίνεται ο ίδιος να… καβαλάει την πλάτη μιας χελώνα.

Φιλοζωικές οργανώσεις κινητοποιήθηκαν και κατήγγειλαν τον σέρφερ, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Ο Jamie ανέβασε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κάτω από το νερό από επαγγελματία φωτογράφο και την ανέβασε στην σελίδα τοπικού καναλιού στο Facebook.
Όπως είπε ο ίδιος ανέβασε και το μήνυμα ότι ανησυχεί για την εξάπλωση ενός ιού έρπητα που κυκλοφορεί μεταξύ των θαλάσσιων χελωνών. Η επιδημία αυτή μπορεί όπως είπε να προκαλέσει τον θάνατο στις χελώνες και γι αυτό έβγαλε μια φωτογραφία με τις χελώνες για να αναδείξει το πρόβλημα αυτό και όχι για να την παρενοχλήσει όπως υποστηρίζουν κάποιοι! Εμείς τι να πούμε. Ας αποφασίσει η δικαιοσύνη!gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.