Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αντώνης Βαρδής: «Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές» ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ


Ο Αντώνης Βαρδής μετά τα τραγούδια που έγραψε για τον Πασχάλη Τερζή, τον Νικό Βέρτη, τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιάννη Βαρδή και την Ευδοκία Καδή, ασχολήθηκε με τον προσωπικό του δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία Heaven, σε λίγες ημέρες, με τίτλο «Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές»
Μάθαμε από τον ίδιο ότι είναι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της δουλειάς του διότι οι συμμετοχές των καλλιτεχνών στο νέο του cd όπως του Πασχάλη Τερζή, του Πάνου Κατσιμίχα , της Πέγκυς Ζήνα , του Γιάννη Βαρδή και της Ευδοκίας Καδή ομόρφυναν τα τραγούδια του. Τους οποίους τους ευχαριστεί πολύ.
Επίσης πιστεύει ότι οι συνεργάτες του στιχουργοί Αντώνης Ανδρικάκης, Βασίλης Γιαννόπουλος και Όλγα Βλαχοπούλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Όπως μας είπε αυτό που χαρακτηρίζει την καινούρια του δουλειά είναι τα τραγούδια με το κοινωνικό περιεχόμενο και οι ερωτικές μπαλάντες.
Όπως σε όλες τις δουλειές του έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς έτσι και αυτή τη φορά επέλεξε τους καλύτερους.
Ελπίζει ότι το περιεχόμενο αυτού του cd θα αρέσει και θα αγαπηθεί σε όσους φτάσει στα χέρια τους.
Το cd εμπεριέχει καινούρια τραγούδια και ένα τραγούδι του, διασκευασμένο , που έχει αγαπηθεί από το πλατύ κοινό .

Η μουσική ευαισθησία του Αντώνη Βαρδή αγκαλιάζει την κοινωνική ευαισθητοποίηση της δύσκολης εποχής.

Η ομάδα «Οργισμένοι» ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αντώνη Βαρδή που μας εκμυστηρεύτηκε τα νέα για την καινούρια του δισκογραφική δουλειά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να συνεχίζει πάντα να αγγίζει την ψυχή μας με τα τραγούδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.