Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Μητροπάνος, Κότσιρας και Μπάσης στο Κέντρο Αθηνών


Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και για Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι Δημήτρης Μητροπάνος, Γιάννης Κότσιρας και Δημήτρης Μπάσης θα εμφανίζονται στο Κέντρο Αθηνών.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης μετά την μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής τους περιοδείας, σε όλη την Ελλάδα, με νέο πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου θα συνυπάρξουν στην αθηναϊκή σκηνή, ολοκληρώνοντας το μουσικό τους ταξίδι και χαρίζοντας μας «Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες».

Η συνέχεια όμως σε μία συνεργασία σαν αυτή είναι ακόμα πιο δελεαστική και αφορά την συνεύρεση στο πάλκο της παρέας. Εδώ γράφεται κάθε φορά μια άλλη μοναδική ιστορία, εδώ η αναμέτρηση χωράει τα πάντα, απρόβλεπτες επιλογές , εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό, πλάκα και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι, στους θεατές.

Μέσα σε μια φορτισμένη είναι η αλήθεια για όλους μας ατμόσφαιρα, οι τρεις καλλιτέχνες και οι συνεργάτες τους βρίσκονται στις τελικές πρόβες προετοιμασίας, έχοντας μοναδικό στόχο να απαλύνουν τις δύσκολες μέρες και νύχτες μας, με υπέροχα κλασσικά διαχρονικά τραγούδια και να καταφέρουν να μας κινητοποιήσουν και να μας κάνουν μέρος της δικής τους παρέας.

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών και η διεύθυνση της 12μελούς ορχήστρας ανήκει στον Γιάννη Παπαζαχαριάκη.


Πηγή: www.neolaia.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα Παλλήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.