Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πως αντέδρασαν τα κόμματα στην πρόταση Παπανδρέου

Ο πρωθυπουργός χθες δεν παραιτήθηκε όπως του ζητούσαν τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και κάποιοι βουλευτές του πριν την ψήφο εμπιστοσύνης που τελικά κέρδισε η κυβέρνηση.

Πως αντέδρασαν τα κόμματα στην πρόταση Παπανδρέου

Αντιθέτως πρότεινε κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας και προανήγγειλε διαβουλεύσεις με όλα τα κόμματα ακόμα για τον επικεφαλής της νέας κυβέρνησης.

ΝΔ: Οι μάσκες έπεσαν

"Οι μάσκες έπεσαν. Ο Γιώργος Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασης μας. Οι ευθύνες του είναι τεράστιες. Μόνη λύση είναι οι εκλογές" δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

ΚΚΕ: Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί

Από την πλευρά της, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σχολίασε: «Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί». «Απ' ό,τι κατάλαβα, περιγράφοντας τη νέα κυβέρνηση, προτείνετε κυβέρνηση ενός και δύο χρόνων. Αν κατάλαβα επίσης καλά έχετε ανάγκη από κυβέρνηση συνεργασίας γιατί πρόκειται να πάρετε τα αγριότερα μέτρα», είπε η κ. Παπαρήγα και ζήτησε «να μπει τέρμα στον εκβιασμό ότι όλες αυτές οι θυσίες γίνονται για την έκτη και την έβδομη δόση». Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί, επέμεινε η κ. Παπαρήγα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.