Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Μετέδιδε μέσω Twitter την αυτοκτονία της και κανείς δεν την βοήθησε!

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 18χρονη μεταδίδοντας μάλιστα κάθε κίνηση της μέσω Twitter.

Μετέδιδε μέσω Twitter την αυτοκτονία της και κανείς δεν την βοήθησε!

Δυστυχώς κανείς από τους followers της δεν την πίστεψε για να την βοηθήσει.

Η μαθήτρια ισχυρίστηκε σε ένα από τα 144 tweets που έκανε σε διάστημα 6 ωρών ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενή της.

«Πήγα στο μπάνιο και κλείδωσα την πόρτα» έγραψε στο Twitter της η Ashley Billasano.

«Πήρα ένα ξυραφάκι. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω για να ξεχάσω. Μετά από εκείνη τη νύχτα, δεν ήμουν ποτέ ξανά η ίδια».

Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα είχε αυτοκτονήσει. Η μητέρα της Billasano δήλωσε ότι η άρνηση από τις αστυνομικές αρχές να τη βοηθήσουν ήταν κάτι που η κόρη της δεν μπόρεσε να αντέξει.

«Ο αστυνομικός της είπε ότι δυσκολευόταν να την πιστέψει» είπε η μητέρα.

Ο λογαριασμός Twitter της 18χρονης που είχε 500 followers αποσύρθηκε την Τετάρτη।


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ : http://www.myfoxhouston.com/dpp/news/local/111108-18-year-old-girl-tweets-144-times-before-committing-सुइसिदे

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.