Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Έκανε σεξ στον σταθμό του τρένου με πέντε ανήλικους

Πως θα σας φαινόταν την ώρα που φτάνετε στον σταθμό για να πάρετε το τρένο για τη δουλειά σας, να δείτε μια κοπέλα να κάνει σεξ με πέντε άνδρες ταυτόχρονα;

Έκανε σεξ στον σταθμό του τρένου με πέντε ανήλικους


Αυτό έπαθαν οι επιβάτες στον σταθμό Abbey Wood στο Νότιο Λονδίνο όταν είδαν μια 21χρονη να κάνει σεξ σε κοινή θέα με πέντε ανήλικους ηλικίας 15-16 ετών.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που συνέλαβε την κοπέλα και τους δυο ανήλικους, καθώς οι άλλοι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν.

Η 21χρονη, στης οποίας την κατοχή βρέθηκε μικροποσότητα χασίς βγήκε στον δρόμο και πολύ απλά ρώτησε τους ανήλικους αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί της.

Όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην αστυνομία απάντησε πως δεν είχε καταλάβει ότι στο σημείο που βρισκόταν είχε γίνει αντιληπτή από τον κόσμο.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.