Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Σε κώμα το 2χρονο κοριτσάκι που συγκλόνισε τον πλανήτη.
Το βίντεο που έδειχνε 2 φορτηγά να πατάνε στην κυριολεξία ένα 2χρονο μωρό και κανείς από τους περαστικούς να μην το βοηθάει έκανε χθες το γύρο του κόσμου και σόκαρε όλο τον πλανήτη.


Αν είσαι μάνα ή πατέρας είναι σίγουρο ότι δεν άντεξες να το παρακολουθήσεις ολόκληρο. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που κάποιοι ευχηθήκαμε να μην είναι αλήθεια. Να είναι κάποια κακόγουστη φάρσα ή κάποιο κοινωνικό πείραμα...

Δυστυχώς όμως το τραγικό ατύχημα, ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Το κοριτσάκι ζει μεν αλλά βρίσκεται σε κώμα και παλεύει πολύ σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή.

Δεν υπάρχουν λόγια βέβαια για το πως μπορεί να νιώθει η μητέρα του. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα η διαδικτυακή Daily Mail φαίνεται ο σπαραγμός της στο άκουσμα της είδησης του τραγικού ατυχήματος του παιδιού της

mother

Και βέβαια όλοι μπορούμε να φανταστούμε τις τύψεις που θα νιώθει αυτή η μητέρα, που λίγο πριν γίνει το κακό, βρισκόταν σε κατάστημα μαζί με το κοριτσάκι και προφανώς ξέφυγε από την προσοχή της...

Σύμφωνα με την China Daily το κοριτσάκι μετά από μέρες θεραπείας κατάφερε χθες να αναπνέει μόνο του χωρίς το μηχάνημα, κάτι που οι γιατροί θεωρούν πολύ ενθαρρυντικό.
baby
Το εντυπωσιακό είναι ότι από το σημείο που βρισκόταν το τραυματισμένο κορμάκι της μικρής, πέρασαν 18 άνθρωποι!!! και δεν σταμάτησε κανείς. Αυτή που σταμάτησε και πήρε το μωρό από τη μέση του δρόμου ήταν μια ρακοσυλλέκτρια!

Σύμφωνα με την διαδικτυακή The washington post οι οδηγοί είπαν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα από ότι έγινε και ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό.


Πηγή tuned

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.