Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Aυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Η ερωτική απογοήτευση τον «έσπρωξε» στην αυτοκτονία. Δεν άντεξε φαίνεται την απόρριψη ο 28χρονος γιατρός και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Aυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός, πρωί, στον περίβολο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που εργαζόταν, σε παγκάκι κοντά στο εκκλησάκι του Νοσοκομείου.Δίπλα του βρέθηκε μία σύριγγα, ενώ άφησε και ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε τους λόγους που έδωσε τέλος στην ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.