Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Συνέλαβαν αναισθησιολόγο - Nάρκωνε ασθενείς & τους εκμεταλλευόταν σεξουαλικά!Άλλη μια υπόθεση έρχεται να ταράξει την Κύπρο από τον τομέα της υγείας. Μετά τον γυναικολόγο που κατηγορείται για βιασμούς ασθενών του στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ένας αναισθησιολόγος.

Χειροπέδες σε 43χρονο αναισθησιολόγο του ιδιωτικού τομέα, που δραστηριοποιείται στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, στην Κύπρο, πέρασε τα μεσάνυχτα η αστυνομία υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ασθενών.
Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2011. Μετά από εκτεταμένες έρευνες σε τέσσερις στόχους στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, βρέθηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για σκοπούς αξιολόγησης και αξιοποίησης στο πλαίσιο των ερευνών, ανακρίθηκε ο ύποπτος και συνελήφθη δυνάμεις δικαστικού εντάλματος. Ο ύποπτος, ο οποίος είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ελέχθη ότι από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο ο ύποπτος φέρεται να παρενόχλησε γυναίκες σε εννέα με δέκα περιπτώσεις. Αναλυτικά εναντίον του διερευνώνται υποθέσεις που αφορούν βιασμό, περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικων προσώπων, προαγωγή διαφθοράς γυναίκας με απειλές ή χορήγηση φαρμάκων, άσεμνη επίθεση γυναίκας και παράνομη κατοχή πιστολιού. Την ανησυχία του εκφράζει ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος για την σύλληψη από την Αστυνομία ιατρού στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου «με σοβαρές κατηγορίες κάτι που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους». Σε ανακοίνωσή του ο ΠΙΣ αναφέρει ότι «στο παρόν στάδιο θα βασιστούμε πάνω στα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας και όχι σε φήμες και αόριστες πληροφορίες που με μεγάλη ευκολία κυκλοφορούν πάντοτε σε παρόμοιες περιπτώσεις». «Η σύλληψή του που αποτελεί γεγονός, όπως και οι σοβαρές κατηγορίες που ήδη διερευνώνται εναντίον του, μας ανησυχούν ιδιαίτερα και δηλώνουμε μεγάλη ευαισθησία και την αποφασιστικότητά μας να εντοπίσουμε και να εξαλείψουμε τέτοια κρούσματα» σημειώνει ο ΠΙΣ. Συνεχίζει αναφέροντας ότι «στην περίπτωση που στοιχειοθετηθούν οι καταγγελίες θα επανέλθουμε και φυσικά δεν θα αρκεστούμε και δεν θα περιοριστούμε σε ανακοινώσεις και τοποθετήσεις αλλά θα προχωρήσουμε αποφασιστικά με σοβαρότητα και αυστηρότητα στην τιμωρία». Τέτοιοι «ιατροί» δεν τιμούν το ιατρικό λειτούργημα και πρέπει με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο να απομακρυνθούν από τους ασθενείς, τους οποίους ταχθήκαμε και ορκιστήκαμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε, καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΙΣ.newsit.gr

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.