Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Μαθητές «έκοψαν» κλήσεις σε δεκάδες οχήματα στη Λαμία.


Όχι μόνο λαχτάρησαν βλέποντας την κλήση στο αυτοκίνητό τους, αλλά αισθάνθηκαν αμήχανα όταν διάβασαν το περιεχόμενο της κλήσης των «μικρών τροχονόμων»...

Δεκάδες κλήσεις μοίρασαν μαθητές της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 4ου Γυμνασίου Λαμίας σε οδηγούς παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων, κυρίως σε διαβάσεις πεζών και αναπήρων στο κέντρο της πόλης. Οι οδηγοί φτάνοντας στο αυτοκίνητο έβλεπαν στο παρμπρίζ τους μια κανονική κλήση. Όταν όμως την έπαιρναν στα χέρια τους στο πίσω μέρος διάβαζαν:Τα παιδιά της Ομάδας του 4ου Γυμνασίου Λαμίας καταγράφουν κυκλοφοριακά προβλήματα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και ετοιμάζουν εργασία με θέμα "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ", στο πλαίσιο της πανελλήνιας εκστρατείας ECOMOBILITY, που γίνεται για ένατη συνεχόμενη χρονιά και στην οποία παίρνουν μέρος ομάδες μαθητών της Γ' τάξης Γυμνασίων από όλη τη χώρα.

Πηγή: lamiareport.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.