Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Πρόγνωση καιρού για το επόμενο τριήμερο (27/10-29/10)


Πέμπτη 27/10/2011
Καιρός

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στο...
Ιόνιο. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη.
Άνεμοι

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Παρασκευή 28/10/2011
Καιρός
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενή βροχή προβλέπεται στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την... ανατολική Πελοπόννησο και τη βόρεια Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή στα Δωδεκάνησα, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας.
Άνεμοι

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Σάββατο 29/10/2011
Καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και πιθανόν ασθενείς βροχές το πρωί στη Θεσσαλία, την ανατολική Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη.
Άνεμοι

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


απο το deltiokairou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.