Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Γυναίκα ξύπνησε από νάρκωση και βρήκε τον χειρούργο δίπλα της γυμνό


Γυναικολόγος βίασε αναίσθητη ασθενή του
Γιατρός στην Λάρνακα επιτέθηκε σε ασθενή την στιγμή που εκείνη βρισκόταν σε.....
νάρκωση. Η γυναίκα ξύπνησε και τον βρήκε δίπλα της γυμνό
Ένα περιστατικό βιασμού έρχεται συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Κύπρου. Σύμφωνα με καταγγελία νεαρής παντρεμένης γυναίκας, ο γυναικολόγος της, την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά, ενώ εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια αναισθητικού φαρμάκου.
Το γεγονός συνέβη την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, όταν η νέα γυναίκα επισκέφθηκε το ιατρείο του γυναικολόγου στην Λάρνακα.
Η Αστυνομία ανακοίνωσε, πως όταν η γυναίκα άρχισε να επανακτά τις αισθήσεις της μετά την νάρκωση, διαπίστωσε ότι ο γιατρός δεν φορούσε τα ρούχα του, ενώ ήταν ξαπλωμένος δίπλα της.
Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, η γυναίκα με την συνοδεία του συζύγου της έφτασαν στις πόρτες του αστυνομικού τμήματος και υπέβαλαν καταγγελία.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γιατρού, ενώ αναμένεται την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Εκεί θα αποφασιστεί η έκδοση διατάγματος για την κράτησή του.
Έρευνες διενεργήθηκαν στην κλινική του γυναικολόγου, όπου και κατασχέθηκαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.


απο το news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.