Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Και το Ντόρτμουντ... Πειραιάς!


Κατάληψη στη Βεστφαλία και στο πάλαι ποτέ θρυλικό Βεστφάλεν ετοιμάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Η νίκη επί της Ντόρτμουντ στο Καραϊσκάκη, αναπτέρωσε τις ελπίδες πρόκρισης και το ηθικό όλων στο μεγάλο λιμάνι και δίνει επιπλέον κίνητρο στους φίλους του Θρύλου να ταξιδέψουν στη γερμανική πόλη για να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Αυτό το 3-1 δίνει αν μη τι άλλο δικαίωμα στους ερυθρόλευκους να πιστεύουν ότι μπορούν την κατάληψη της τρίτης θέσης στον όμιλο που οδηγεί στο Europa League και οι οπαδοί θα είναι όπως πάντα... εκεί.

Ο Ολυμπιακός πήρε 3085 εισιτήρια για το παιχνίδι της 1ης Νοεμβρίου και έχουν μείνει απούλητα μόλις 105 κομμάτια! Γίνεται πανζουρισμός καθώς απ' αυτά τα εισιτήρια τα 2100 τα πήραν οπαδοί που θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα και τα υπόλοιπα συμπατριώτες μας ομογενείς αλλά και από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Και 5000 εισιτήρια να έπαιρνε ο Θρύλος ήταν σίγουρο ότι θα τα διέθετε...

ΠΗΓΗ : http://www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.