Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Θα τα δουν όλα ροζ σήμερα στη Θεσσαλονίκη


Εμβληματικά κτίρια «συμμετέχουν» στην «Εκστρατεία της Ροζ Κορδέλας»

Πλατεία Αριστοτέλους, Λευκός Πύργος και Καμάρα θα φωταγωγηθούν... ροζ σήμερα στο πλαίσιο εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Η εκστρατεία της «Ροζ Κορδέλας» αφορά στην ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού η οποία διοργανώνεται παγκοσμίως κάθε Οκτώβριο.

Η συγκεκριμένη δράση στην οποία για πρώτη φορά μετέχει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, φωταγωγώντας τα παραπάνω μνημεία και την Πλατεία Αριστοτέλους, εντάσσεται στο πρόγραμμα φωταγώγησης Εμβληματικών Κτιρίων-Μνημείων σε ροζ χρώμα που διοργανώνεται από μεγάλη εταιρεία καλλυντικών και έχει στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Στη διάρκεια της «Εκστρατείας της Ροζ Κορδέλας» έχουν φωταγωγηθεί από το 2000 μέχρι και σήμερα περισσότερα από 200 κτίρια-ορόσημα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Πύλη του Βρανδεμβούργου στη Γερμανία, οι καταρράκτες του Νιαγάρα στον Καναδά, η «Nan Pu Bridge» στην Κίνα, το «Empire State Building» στη Νέα Υόρκη και το «Museum of Fine Arts» στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Φέτος, εκτός από τη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν και άλλες τρεις πόλεις της Ελλάδας. Το Ηράκλειο, η Ρόδος και η Κέρκυρα.
Πηγή: newsbeasr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.