Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ο dj David Morales στο Mamacas bar Restaurant


Το Mamacas bar Restaurant και το MAGNA την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου παρουσιάζουν τον πολυβραβευμένο Superstar Dj David Morales.

O γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μπρούκλιν, David Morales είναι ένας πραγματικός πρωτοπόρος και ένας ζωντανός θρύλος στο χώρο της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής με μια καριέρα και ένα όνομα που παραμένουν ασύγκριτα.

Το ντεμπούτο άλμπουμ από τον καλλιτέχνη David Morales & The Bad Yard Club, ‘The Program’, κυκλοφόρησε το 1993, από την Mercury Records (Universal) και περιείχε το μεγάλο hit σε ράδιο και club, ‘In de Ghetto’.

1996 Βραβείο Grammy, Υποψηφιότητα για Παραγωγός της χρονιάς στο Άλμπουμ της Mariah Carey, ‘Daydream’ για το τραγούδι, ‘Fantasy’.

1997 Βραβείο Grammy, Υποψηφιότητα για Remixer της χρονιάς.

1998 Βραβείο Grammy, Κερδίζει το βραβείο του Remixer της χρονιάς.

Κυκλοφορεί το ‘Needin U’ το 1998 με τη δική του δισκογραφική, την DMI Records, με το ψευδώνυμο ‘The Face’. Το κομμάτι με άδεια της Mercury Records UK έγινε σύντομα # 1 Dance δίσκος και βίντεο και εξακολουθεί να έχει επιτυχία και να πουλάει πνευματικά δικαιώματα παγκοσμίως.

Ήταν το μοντέλο για τα Iceberg Jeans κατά την περίοδο 2000-2001. Το πρόσωπό του εμφανίστηκε σε λεωφορεία, γιγαντοαφίσες και περιοδικά όπως το L’Uomo, GQ και Vogue (σε ΗΠΑ, Βρετανία και Ιταλία), στα πλαίσια της παγκόσμιας καμπάνιας της εταιρίας. Συνιδιοκτήτης του θρυλικού club, ‘Stereo’, στο Μόντρεαλ για το διάστημα 2003-2008. Η Ultra Records κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του Morales με τίτλο ‘Two Worlds Collide’ το 2005. Το πρώτο single, ‘How Would U Feel’, είχε μεγάλη επιτυχία στα dancefloors, ενώ το ‘Here I Am’, που ερμηνεύτηκε από τη βρετανίδα καλλιτέχνη Tamra, συμπεριλήφθηκε στην επιτυχημένη ταινία του 2006, ‘The Devil Wears Prada’. Το ‘Feels Good’ ,που ερμηνεύτηκε από την Angela Hunte προσγειώθηκε σε μια σημαντική θέση στα credits της ταινίας ‘Don’t Mess with the Zohan’ το 2008.

Έχει κάνει remix και παραγωγή σε περισσότερες από 500 κυκλοφορίες για καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, και Jamiroquai. Συμμετείχε το 2006 στην εκστρατεία ‘Aldo Fights Aids’. Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ σε τηλεοπτικά δίκτυα όπως το BBC, MTV, Music Plus, BET, και το Tokyo TV για να αναφέρουμε μερικές. Παρουσιάζει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό FG DJ Radio του Παρισιού κάθε Κυριακή βράδυ. Είναι συνιδιοκτήτης μαζί με τον Judy Weinstein της Def Mix Productions και εκπροσωπούν ονόματα όπως οι Frankie Knuckles, Satoshi Tomiie και Hector Romero. Συνεχίζει να περιοδεύει στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία ως DJ. Συνεχίζει να είναι resident DJ στο club Pacha Ibiza. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο όπου ετοιμάζει το νέο άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.

Mamacas Bar/Restaurant Περσεφόνης 42 Γκάζι Τηλ. κρατήσεων 210 -34 70 280 – από 15:00 Vip κρατήσεις 6980137045

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.