Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

MotoGP: Nεκρός ο ΣιμοντσέλιΈχασε τη μάχη για τη ζωή ο Μάρκο Σιμοντσέλι, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στην πίστα της Σεπάνγκ, στη Μαλαισία.

Ο Ιταλός αναβάτης της San Carlo Honda Gresini είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο δεύτερο γύρο του αγώνα ενώ μαχόταν για την τέταρτη θέση με τον Αλβάρο Μπαουτίστα. Στην στροφή 11 έχασε το μπροστινό της μοτοσικλέτας του, σύρθηκε από τη μία πλευρά της μίας μέχρι την άλλη, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με τους Κόλιν Εντουαρτς και Βαλεντίνο Ρόσι που περνούσαν εκείνη τη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης βγήκε το κράνος του και ο ίδιος κείτονταν αναίσθητος στην πίστα. Αμέσως ασθενοφόρο τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο ιατρικό κέντρο της πίστας με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατός του.

Ένα σχετικό βίντεο..

http://www.youtube.com/watch?v=1wFC97C-VIQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.