Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ συλλαλητήρια κατά της ανεργίας

Συγκεντρώσεις σε 44 πόλεις σε όλη τη χώρα διοργανώνει για σήμερα το ΠΑΜΕ με αφορμή την αύξηση της ανεργίας.

ΠΑΜΕ συλλαλητήρια κατά της ανεργίας

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στη πλατεία Ομονοίας και την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τόνιζε ότι το ζήτημα της ανεργίας αποτελεί πρόβλημα όλων των εργαζομένων, που βλέπουν να βάλλονται τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, ενώ πλήττεται το οικογενειακό τους εισόδημα από τις καθημερινές αυξήσεις, και τους φόρους.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.