Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Τι λέει ο λαός για Παπαδήμο

Μετά από πέντε ημέρες πολιτικού θρίλερ, ο Λουκάς Παπαδήμος αποτελεί το νέο πρωθυπουργό της μεταβατικής κυβέρνησης, ωστόσο η αγωνία των πολιτών για την επόμενη μέρα παραμένει.

Τι λέει ο λαός για Παπαδήμο

Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κόσμος με τα σκληρά μέτρα της τελευταίας κυβέρνησης έχουν προκαλέσει καχυποψία και έντονο προβληματισμό για το μέλλον.

Οι πολίτες πλέον, είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι μπορεί να γίνει σοβαρή αλλαγή στην καθημερινότητα τους, όχι γιατί δεν πιστεύουν στις δυνατότητες του νέου πρωθυπουργού αλλά γιατί όπως χαρακτηριστικά λένε η «κατάσταση μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει» .

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι ότι η απαισιοδοξία που επικρατεί στην ψυχολογία των πολιτών είναι εξίσου έκδηλη ανεξαρτήτου ηλικίας. Τόσο οι νέοι άνθρωποι όσο και οι ηλικιωμένοι δεν θεωρούν ότι μπορεί να αλλάξει κάτι ραγδαία στην βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.

Τέλος, είναι φανερό ότι οι δεσμοί εμπιστοσύνης μεταξύ του κόσμου και του πολιτικού συστήματος έχουν χαθεί και θα χρειαστούν σοβαρές τομές προκειμένου να σφυρηλατηθούν ξανά σε πιο στέρεες βάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : http://www.newsbomb.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.