Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Άνδρας με 3 πόδια & 2 γεννητικά όργανα








































Ο Francesco Lentini γεννήθηκε το 1889 με 3 πόδια, 2 ανδρικά γεννητικά όργανα

και ένα υποτυπώδες πόδι στο γόνατο του τρίτου ποδιού. Ήταν το 12ο παιδί μιας οικογένειας. Συνολικά, είχε 3 πόδια, 4 πατούσες, 16 δάχτυλα ποδιού και δύο σετ από λειτουργικά ανδρικά γεννητικά όργανα. Τα «έξτρα» μέρη του σώματος ήταν ουσιαστικά ότι υπήρχε από ένα συνδεδεμένο δίδυμο που προεξείχε από τη δεξιά πλευρά του σώματος του.



Όταν οι γονείς του αρνήθηκαν να τον αναγνωρίσουν, την ανατροφή του ανέλαβε μια θεία του, η οποία τελικά τον παρέδωσε σε ένα σπίτι για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σε παιδική ηλικία, ο Lentini μισούσε τα επιπλέον μέρη του σώματος του μέχρι που πέρασε κάποιο χρόνο στο σπίτι. Εκεί, συνάντησε παιδιά που ήταν κωφά, τυφλά ή μουγκά. Επίσης έμαθε να περπατάει, να κάνει πατινάζ στον πάγο και να πηδάει σκοινάκι.
Στην ηλικία των 8, ο Lentini μετακόμισε από την Ιταλία στην Αμερική και άρχισε να εμφανίζεται σε παραστάσεις ως «Ο Μεγάλος Lentini». Στα νιάτα του, ο Lentini χρησιμοποιούσε το επιπλέον τρίτο πόδι του για να κλωτσάει μια μπάλα ποδοσφαίρου σε όλη την σκηνή, και ως εκ τούτου το παρατσούκλι του στο σόου ήταν «ο ποδοσφαιριστής με τα τρία πόδια».
Το τρίτο του πόδι ήταν λίγο πιο κοντό από τα άλλα, αλλά και τα άλλα δύο κανονικά του πόδια δεν είχαν το ίδιο ύψος. Παντρεύτηκε την Theresa Murray και έκαναν 4 παιδιά. Τελικά, ο Frank Lentini πέθανε στο Jacksonville της Florida στις 22 Σεπτεμβρίου του 1966.








Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.