Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η Ελλάδα βγαίνει από το ευρώ το 2012

Για επιστροφή στη δραχμή κάνει λόγο ο «Οbserver»Έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, εντός του 2012, «βλέπει» ο «Observer».
Η εφημερίδα, που επικαλείται αναλυτές του City κάνει λόγο για επιστροφή της Αθήνας στη δραχμή, ενώ αναπόφευκτη πλέον υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γαλλίας.
Όπως αναφέρει είναι πλέον κοινό μυστικό πως η Standard & Poors θα προχωρήσει σε υποβάθμιση, κατά δύο βαθμίδες, της πιστοληπτικής ικανότητας της Γαλλία, μια ενέργεια που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη.
Όπως αναφέρει η Deutche Welle, για όσους αναρωτιούνται, γιατί η Γαλλία και όχι η Βρετανία, χώρες με πανομοιότυπους οικονομικούς δείκτες, η διαφορά που μετρά σε βάρος της Γαλλίας είναι η απουσία εθνικής νομισματικής πολιτικής, κάτι που διαθέτει η Βρετανία, καθώς και ο χρόνος ωρίμανσης του χρέους που στην γαλλική περίπτωση είναι μόλις ένα τρίτο από αυτόν της Βρετανίας.
Πηγή: newsbeast.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.