Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Εξευτελισμός: Δώρο Χριστουγέννων στους πιλότους ... του Αη-Γιαννιού!

Μετά από την πίεση που άσκησε η δημοσιοποίηση του θέματος στο defencenet.gr, αναφορικά με το αλητεία σε βάρος των στελεχών της Π.Α. (κυρίως των πιλότων) που τους αφήνουν για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους του Μνημονίου, χωρίς δώρο Χριστουγέννων, το ΥΠΟΙΚ και το ΥΠΕΘΑ επανήλθαν και προσπαθώντας να "μαζέψουν" το θέμα ανακοινώνουν ότι θα τους δοθεί το δώρο των Χριστουγέννων τον ... Ιανουάριο!

Όταν ο κάθε ταλαίπωρος εμποράκος οδηγείται στο Αυτόφωρο, αν δεν καταβάλει στους υπαλλήλους του το δώρο των Χριστουγέννων, το κράτος του Λ.Παπαδήμου σε αυτούς που φροντίζουν να υπάρχει Ελλάδα και καθημερινά πολεμάνε στον ουρανό του Αιγαίου υπερασπίζονταν εδάφη και δικαιώματα, θα τους αφήσει να περάσουν Χριστούγεννα ... χωρίς δώρο.

Ας κάνουν παλαιοημερολογήτικα Χριστούγεννα, σε τελική ανάλυση! Ας φάνε γαλοπούλα και ας πάρουν δώρα στα παιδιά τους του Αη-Γιαννιού!

Και λένε ότι θα τους το δώσουν τον Ιανουάριο! Επειδή υπερβαίνουν οι αμοιβές τους το πλαφόν που έχει ορίσει εντελώς αθόρυβα και ύπουλα με νόμο του κράτος του Μνημονίου.

Ε, θα τους άξιζε να αφήσουν μια φορά τα τουρκικά μαχητικά να περάσουν επάνω από την Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου. Έτσι για αν ακούσουν τα αυτάκια τους τον βρυχηθμό των τουρκικών κινητήρων και να μυρίσουν οι αριστοκρατικές μύτες των τραπεζιτών τον "καμμένο αέρα" από την κηροζίνη των τουρκικών μαχητικών.


Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.