Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Έφιπποι Άγιοι Βασίληδες αύριο στο Πανόραμα


Την παραδοσιακή τους βόλτα θα κάνουν και φέτος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Πανόραμα οι έφιπποι Αγιοβασίληδες.

Το πρωί του Σαββάτου, μαζί με το δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, τους δημοτικούς συμβούλους και συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής, θα περπατήσουν στους κεντρικούς δρόμους του Πανοράματος, θα ευχηθούν «χρόνια πολλά» και «καλή χρονιά», μοιράζοντας δώρα και παιχνίδια στα παιδιά τηρώντας ένα έθιμο που γίνεται στο δήμο για 12η χρονιά. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 πμ από την πλατεία του παλιού δημαρχείου Πανοράματος.

«Στέλνουμε από το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη το μήνυμα της αδελφοσύνης, αλλά και της ειρήνης για τη φετινή Πρωτοχρονιά. Για ένα κόσμο πιο ειρηνικό και πιο ανθρώπινο, για μια χρονιά καλύτερη και πιο ελπιδοφόρα για τη χώρα μας», τονίζει στο μήνυμα του ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Επιμέλεια:Χρήστος Μαζάνης

Πηγή www.zougla.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.