Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Χώρισαν οι ομοφυλόφιλοι πιγκουίνοι του Τορόντο!

Ένα θηλυκό τρύπωσε ανάμεσα σε δύο διάσημους αρσενικούς πιγκουίνους.

Χώρισαν οι ομοφυλόφιλοι πιγκουίνοι του Τορόντο!

Οι αρμόδιοι στο ζωολογικό κήπο του Τορόντο χώρισαν ένα ζευγάρι δύο αρσενικών πιγκουίνων, που έγιναν διάσημοι στη χώρα για την ιδιαίτερη τρυφερότητα που έδειχναν ανάμεσά τους, προκαλώντας υποψίες ότι μάλλον είναι ομοφυλόφιλοι.

Ο Μπάντι και ο Πέδρο πήραν χωριστούς δρόμους και ο Μπάντι μάλιστα αναμένεται να ζευγαρώσει σύντομα με μια θηλυκή πιγκουίνο. Ο Πέδρο δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη σύντροφο...

Διαβάστε περισσότερα στη prionokordela.gr

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.