Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός, στις 27/12 στην Ονειρούπολη Δράμας





Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός την Τρίτη 27/12/11 θα τραγουδήσουν στην "Ονειρούπολη" Δράμας.
Τι είναι η Ονειρούπολη;
Κουκλίστικα ξύλινα σπιτάκια, λιμνούλες και ρυάκια που συνθέτουν ένα τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλλους, τρενάκια που ξεναγούν τους μικρούς επισκέπτες στις ομορφιές της παραμυθένιας πολιτείας, χιονάνθρωποι και Αϊ-Βασίληδες που μοιράζουν ευχές και δώρα στα παιδιά!..
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που συμπληρώνουν την μαγική ατμόσφαιρα της «Χριστουγεννιάτικης Ονειρούπολης», του πανέμορφου πολυχώρου που στήνεται για όγδοη χρονιά στη Δράμα!Ενα ταξίδι στο όνειρο υπόσχεται ο δήμος της Δράμας σε όσους επισκεφθούν τις μέρες των γιορτών τη «Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη»!
Στην παραμυθένια πολιτεία που έχει στηθεί στον κατάφυτο δημοτικό κήπο και στην πλατεία Ελευθερίας της βορειοελλαδίτικης πόλης, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε έναν καταπράσινο χώρο 16 στρεμμάτων, να θαυμάσουν τα δεκατρία πανέμορφα σπιτάκια που είναι διάσπαρτα στο πάρκο και να πάρουν μέρος σε πρωτότυπες δραστηριότητες που έχουν στόχο να μυήσουν όλους, μικρούς και μεγάλους, στο πνεύμα και τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Στο κινητό πλανητάριο οι μικροί «Κοπέρνικοι» μπορούν να κάνουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στο σύμπαν, μέσα από ντοκιμαντέρ και ταινίες που προβάλλονται στον τεράστιο θόλο του πλανηταρίου. Στο Ταχυδρομείο της Ονειρούπολης τα παιδιά γράφουν γράμματα στον Αϊ-Βασίλη, στο τούνελ της πλατείας μπορούν να παίξουν με την… Ντόροθι και τον Τενεκεδένιο από τον «Μάγο του Οζ», στο Σπιτάκι του Αϊ-Βασίλη τούς δίνεται η ευκαιρία να συναντήσουν τον αγαπημένο τους άγιο από το Ροβανιέμι και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ στο Σπίτι των Συναισθημάτων τα πιτσιρίκια έχουν τη δυνατότητα μέσα από την ανάγνωση παραμυθιών να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους.
Επίσης, μέσα από διάφορες εκθέσεις και δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα οι μικροί και οι μεγαλύτεροι επισκέπτες του πάρκου μαθαίνουν νέα πράγματα και παράλληλα κάνουν ένα ταξίδι στην παράδοση. Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης διδάσκονται να σέβονται το περιβάλλον, στο Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, μέσα από πρωτότυπα παιχνίδια, κουίζ και σταυρόλεξα, γνωρίζουν την αξία της υγιεινής διατροφής, ενώ στο Σπιτάκι Νέων Τεχνολογιών ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογίες και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο.
Τέλος, στο Εργαστήρι του Καραγκιόζη τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον ιδιαίτερο αυτό ήρωα των παιδικών μας χρόνων και στο Σπιτάκι της Τροχαίας ευαισθητοποιούνται σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
«Είναι μεγάλης σημασίας αυτό που γίνεται κάθε χρόνο στη Δράμα τόσο για τον δήμο όσο και για τον δήμαρχο, τον κ. Γιώργο Χαρακίδη. Με αυτές τις δράσεις προσπαθούμε να καλυτερεύσουμε την ψυχολογία όχι μόνο των μικρών παιδιών, αλλά και των μεγαλυτέρων. Να περάσουν κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς και να διασκεδάσουν» δήλωσε στην «Espresso» ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της «Ονειρούπολης» Θωμάς Δασκάλου. Οπως τόνισε, η «Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη» θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, ενώ η είσοδος σε αυτήν είναι δωρεάν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 160 εκδηλώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, φεστιβάλ γκράφιτι, θέατρο μαριονέτας και ζωγραφική προσώπου, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Βαρδής, ο Γιώργος Λιανός, η Σοφία Στρατή, το συγκρότημα REC, ο Γιάννης Σαββιδάκης και οι Μέλισσες, θα ταξιδέψουν μέχρι τη Δράμα για να διασκεδάσουν τον κόσμο με τις επιτυχίες τους αλλά και με χριστουγεννιάτικα τραγούδια!
«Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Οικογένειες από όλη την Ελλάδα έρχονται μόνο και μόνο για να επισκεφθούν την Ονειρούπολη» τονίζει ο κ. Δασκάλου, καταλήγοντας ότι πολύ σημαντική ήταν και η συνδρομή των εθελοντών και των δημοτών, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.