Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

21χρονος σεφ παρέσυρε gay στο σπίτι του και τον....έφαγε


Ρώσος κανίβαλος καταβρόχθισε τον gay σύντροφό του...

Κρούσμα καννιβαλισμού, σοκάρει την κοινωνία της πόλης Murmansk στο βορειότερο τμήμα της Ρωσίας, χώρα με παράδοση στον κανιβαλισμό.
Ένας 21χρονος σεφ, προσποιούμενος ότι ήταν ομοφυλόφιλος, γνώρισε το θύμα του σε ιστοσελίδα του διαδικτύου. Κατάφερε να το οδηγήσει στο διαμέρισμά του, να τον σκοτώσει και στη συνέχεια να το φάει.
Ο δράστης......
ομολόγησε στην αστυνομία το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας πως το μόνο κίνητρο που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη ήταν η περιέργεια του για τη γεύση του ανθρώπινου κρέατος.

Και σαν να μην ήταν αρκετή η διαστροφή του εγκλήματός του, ο Ρώσος σεφ ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο «εδέσματα» που ετοίμασε από το σώμα του άτυχου θύματος, το οποίο αργότερα αφαιρέθηκαν από την αστυνομία.
«Του είπα να ξεντυθεί και να μπει στην μπανιέρα και εκεί τον σκότωσα», είπε ατάραχος ο νεαρός καννίβαλος κατά την φρικιαστική ομολογία του. «Toν γύρισα ανάποδα, γέμισα την μπανιέρα με νερό για να μαλακώσει το πτώμα, τον έκοψα σε μικρά κομμάτια και τον τηγάνισα. Πρόσθεσα ντομάτα, λάδι και τον έφαγα».

Οι αρχές οδηγήθηκαν στον δολοφόνο, όταν η μητέρα του θύματος δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της και συμβούλευσε την αστυνομία να ψάξει μεταξύ των διαδικτυακών του φίλων.
Ο δράστης επέλεξε ομοφυλόφιλο θύμα διότι στη Ρωσία οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις δύσκολα αποκαλύπτονται και ήλπιζε πως με αυτό τον τρόπο θα συγκαλύπτονταν το έγκλημα του.
Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών, αλλά και ψυχιατρική παρακολούθηση για να διαπιστωθεί αν είναι ικανός να παραστεί στη δίκη.
απο το eglimatikotita.gr

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.