Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ελεύθερο ακόμη ένα πρώην στέλεχος του ΟΤΕ για τη Siemens

Ελεύθερος, μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το θέμα της προσωρινής κράτησης, αφέθηκε μετά την απολογία του πρώην στέλεχος του ΟΤΕ που απολογήθηκε για κατηγορίες που αφορούν στην υπόθεση των λεγόμενων «μαύρων ταμείων» της Siemens.
Πρόκειται για τον Δ.Α., κατηγορούμενο για παθητική δωροδοκία και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Ο Εφέτης κ. Πιπιλίγκας, ένας από τους τρεις ειδικούς ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση, είχε την γνώμη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή 150 χιλιάδων ευρώ χρηματική εγγύηση και επιπλέον περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου του από την χώρα. Αντίθετα ο Εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ την προφυλάκισης του κατηγορούμενου.
Οι κατηγορίες που έχουν αποδοθεί στο πρώην στέλεχος του ΟΤΕ αφορούν την σύμβαση 8002 που είχε υπογράψει με την Siemens ο οργανισμός για την ψηφιοποίηση των κέντρων του, που υπογράφηκε επί υπουργίας Τάσου Μαντέλη το 1997 και υλοποιήθηκε τα επόμενα χρόνια.
Ενώπιον των Εφετών Ειδικών Ανακριτών έχουν κληθεί σε απολογία άλλα τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΤΕ για την επίμαχη σύμβαση, εκ των οποίων ο ένας είναι νέο πρόσωπο. Οι ανακριτές έφθασαν στο συγκεκριμένο πρώην στέλεχος από τα στοιχεία που τους κοινοποιήθηκαν για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του καταζητούμενου άλλοτε διευθυντικού στελέχους της ΖΗΜΕΝΣ Χρήστου Καραβέλα. Η ανάλυση των λογαριασμών εντόπισε εκροές από λογαριασμούς που ανήκαν στον Καραβέλα προς λογαριασμό με την κωδική ονομασία «KORONΙ».
Ο λογαριασμός βρέθηκε ότι αντιστοιχούσε στον συγκεκριμένο υπάλληλο που κατάγεται από την Κορώνη.
Πηγή Πρώτο Θέμα
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.