Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η Κύπρος παίρνει δάνειο από τη Ρωσία, εμείς παρακαλάμε τους Μερκοζί

Οι αδελφοί μας Κύπριοι έκαναν αυτό που η ξεπουλημένη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν τόλμησε.
Αντί να κάθονται και να υφίστανται τους εκβιασμούς των παραπληγικών των Βρυξελλών, πήγαν και πήραν δάνειο από τη Ρωσία.
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την παραχώρηση προς την Κυπριακή Δημοκρατία του ρωσικού δανείου, ύψους2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών Κίκη Καζαμία.
Κληθείς να αναφέρει στο περιθώριο επίσκεψης του στο Στρατόπεδο «Α. Παναγίδη», όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν για την υλοποίηση της επένδυσης με το Κατάρ, πότε θα δοθεί το δάνειο από τη Ρωσία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο κ. Καζαμίας είπε ότι «μπορείτε να μετράτε αντίστροφα».
«Σας είπα ότι το αργότερο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα υλοποιηθεί έμβασμα της πρώτης, από τις τρεις δόσεις του ρωσικού δανείου, που ανέρχεται στα 590 εκατομμύρια ευρώ», ενώ το Φεβρουάριο θα δοθεί η δεύτερη δόση, πρόσθεσε.Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης χρηματοδότησης στην Κύπρο από άλλες σοβαρές πηγές, πέραν της Ρωσίας, ο κ. Καζαμίας είπε ότι θα γίνει «με παρόμοιους ευνοϊκούς όρους που είχαμε την προσφορά από τη Ρωσική Ομοσπονδία».ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Οι Κύπριοι δεν αρκούνται μόνο στο δάνειο από τη Ρωσία, θα αναζητήσουν δάνεια και από άλλες σοβαρές πηγές. Όχι ΔΝΤ, όχι Ε.Ε., όχι από τους εκβιαστές που διαλύουν την Ελλάδα.Η Κύπρος είναι επίσης μέλος της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.
Γιατί η Κύπρος μπορεί και δανείζεται με ευνοϊκούς όρους απ’ όπου θέλει και εμείς όχι;
Ο κύριος Παπαδήμος, ο κύριος Παπανδρέου, ο κύριος Καρατζαφέρης και -βεβαίως- ο κύριος Σαμαράς μπορούν να μας διαφωτίσουν;
Μπορούν ή είναι όλοι «συνένοχοι» στην τρέλα;
Πηγή tsantiri.gr
Αναρτήθηκε απο Φαίη (Αθήνα)

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας

    Είμαι ένα άτομο που προσφέρει διεθνή δάνεια.
    Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση δανείων μεταξύ
    ιδιωτών βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από € 5.000 έως € 800.000
    όλοι οι σοβαροί άνθρωποι είναι στις πραγματικές ανάγκες, το ποσοστό
    το ενδιαφέρον είναι 3% ετησίως. Χορηγούμε δάνεια Χρηματοοικονομικά, Υποθήκη, Δάνειο προς
    Επενδύσεις, δάνειο αυτοκινήτου, προσωπικός δανεισμός. Είμαι
    διαθέσιμη για να ικανοποιήσει τους πελάτες μου σε μέγιστο διάστημα 3 ημερών
    μετά την παραλαβή της αίτησής σας. Κανείς
    να αποφύγετε σοβαρά

    Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση: annaaga71@gmail.com

    εγκάρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.