Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Αγώνας παλαίμαχων της ΑΕΚ με την ομάδα ηθοποιών για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και οι μέρες ευνοούν εκδηλώσεις καλής θέλησης και πρωτοβουλίας. Εκμεταλλευόμενοι το πνεύμα των ημερών, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ θα δώσουν φιλικό στο Γαλάτσι την προσεχή Δευτέρα, του οποίου ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός.

Την Δευτέρα 19/12 θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΑΕΚ και μία ομάδα ηθοποιών στο γήπεδο Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου στις 4:00μμ.

Ο σκοπός του αγώνα είναι φιλανθρωπικός και συγκεκριμένα αφορά ένα παιδάκι, το μικρό Δημήτρη, ο οποίος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γαλλίας. Στον φιλικό αγώνα αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Θωμάς Μαύρος.


Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.