Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Στον Κορυδαλλό ο Εφραίμ

Πλήθος ρασοφόρων συγκεντρώθηκαν από τα ξημερώματα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου μεταφέρθηκε γύρω στις 10:30 ο ηγούμενος Εφραίμ.

Ο Εφραίμ, τον οποίο το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών έκρινε προφυλακιστέο για το σκάνδαλο της διεκδίκησης της λίμνης Βιστωνίδας από τη Μονή Βατοπεδίου, διανυκτέρευσε στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών και όχι στο χώρο των κρατητηρίων.

Χθες, λίγο μετά τις 20:30, πάνω από 200 άτομα, φανατικοί θρησκόληπτοι κάθε ηλικίας με αναμμένα κεριά στα χέρια υποδέχτηκαν με έντονα χειροκροτήματα και φωνάζοντας «άξιος, άξιος» τον ηγούμενο Εφραίμ στο Εφετείο Αθηνών.

Ο ηγούμενος Εφραίμ κατευθύνθηκε οδικώς συνοδεία αστυνομικών από τη Μονή Βατοπεδίου στην Αθήνα προκειμένου να παραδοθεί.

Μόλις έφτασε στην Αθήνα μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του, μετά το ομόφωνο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την προφυλάκιση του.

Μετά τη διανυκτέρευσή του τη νύχτα της Τρίτης στη ΓΑΔΑ, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα κρατηθεί σε ατομικό κελί καθώς, όπως ενημέρωσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες, τον διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αρίστο Κασμίρογλου, που τον επισκέφτηκε, δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος άλλος, ειδικός χώρος για την κράτηση κληρικών.

Πηγή newsbomb.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.