Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

iPad 3 την 24η Φλεβάρη 2012, στην ημερομηνία γέννησης του Steve Jobs;

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην αναμενόμενη κυκλοφορία της νέας συσκευής τύπου ταμπλέτας από την Apple, οι φημολογίες περί της ακριβούς ημερομηνίας έλευσης φουντώνουν.

Ο λόγος βέβαια για το iPad 3, που περιμένουν πώς και πώς όχι μόνο οι καταναλωτές, αλλά κυρίως οι ανταγωνιστικές εταιρείες, καθώς θεωρείται ότι η νέα ταμπλέτα, για άλλη μια φορά και πάντα κατά την πάγια τακτική της Apple, θα ταράξει τα «νερά» της βιομηχανίας / καταναλωτικής αγοράς, λόγω των εξελιγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών της και δη της οθόνης υπερ-υψηλής ανάλυσης που θα διαθέτει (η διπλάσιας ανάλυσης οθόνη, αποδίδει ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια, ποιότητα, χρωματικό βάθος και διαύγεια).

Έτσι, λογικό επακόλουθο είναι η ύπαρξη διαφόρων φημών που κυκλοφορούν στα πηγαδάκια του τεχνολογικού τοπίου, για την άγνωστη επίσημα ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad 3.

Η τελευταία φήμη, προερχόμενη από την εφημερίδα «Economic Daily News», την οποία παρουσίασε η ιστοσελίδα «Focus Taiwan», κάνει λόγο για έλευση της νέας ταμπλέτας την 24η Φλεβάρη του 2012 – για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτή ήταν η ημερομηνία γέννησης του Steve Jobs, συνιδρυτή της Apple πίσω στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και ουσιαστικά η «κεφαλή» για πολλά χρόνια της εταιρείας (με ένα κενό μεταξύ από το 1985 έως το 1996, όπου επέστρεψε και μετέτρεψε τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια την Apple σε εταιρεία-κολοσσό, με κεφάλαιο άνω των 84 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ρευστό χρήμα).

Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι οι πληροφορίες της αντλήθηκαν μέσα από την ντόπια κατασκευαστική βιομηχανία. Αυτές αναφέρουν ότι αρκετοί εργαζόμενοι σε διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες που προμηθεύουν ποικίλα τεχνικά μέρη του νέου iPad 3 θα λάβουν λιγότερες μέρες αδείας από αυτές που κανονικά προβλέπονται και δίδονται κάθε χρόνο, καθώς υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας, ώστε να παραχθούν τα πρώτα 4 εκατομμύρια μοντέλα iPad 3, τα οποία θα αποτελέσουν την «πρώτη φουρνιά» συσκευών που θα διατεθούν στη λιανική αγορά.

Εταιρείες, όπως οι Simplo Technology (μπαταρίες), Amer International Group (υποδοχές / θύρες), Genius Electronic Optical (φακοί / οπτικά μέρη), Catcher Technology (περίβλημα / «σασί» συσκευών), αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι που εργάζονται στα τμήματα που παράγουν εξαρτήματα για λογαριασμό της Apple θα συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς και με υπερωρίες, ενώ θα λάβουν μειωμένες μέρες αδείας κατά την επερχόμενη εορταστική περίοδο.

Αν δεχτούμε ως αξιόπιστες τις πηγές των στοιχείων αυτών, θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι εν τέλει η ημερομηνία της 24ης Φεβρουαρίου 2012 θα είναι αυτή που θα παρουσιαστεί το iPad 3 στο κοινό.

Βέβαια, Apple είναι αυτή, εννοώντας ότι σπάνια διαρρέουν οι επίσημες ημερομηνίες των επερχόμενων / αναμενόμενων συσκευών της, αλλά, ακόμα και όταν συμβεί κάτι τέτοιο, σπάνια «πέφτουν μέσα».

Όμως, το δυστυχές γεγονός προ ολίγων μηνών, ο θάνατος δηλαδή του Steve Jobs λόγω καρκίνου, σε συνδυασμό με την ημερομηνία γέννησής του (24 Φεβρουαρίου), ίσως να συντελέσει στην απόφαση της εταιρείας να παρουσιάσει τη νέα ταμπλέτα στη σημαδιακή αυτή ημερομηνία, ως ένα «φόρο τιμής» απέναντι στον άνθρωπο που όχι μόνο έκανε την Apple αυτό το μεγαθήριο των τελευταίων ετών, αλλά άλλαξε ή καλύτερα έμαθε σε όλο τον κόσμο τι εστί υπολογιστής (αργότερα και gadget) και κυριότερα, ότι μπορεί να επικοινωνεί εύκολα και φιλικά με τον χρήστη του.

Περισσότερες πληροφορίες:

Πηγή: www.zougla.gr

Αναρτήθηκε απο: Γιάννη (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.