Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Νέα μέτρα ζητάει η Τρόικα.

Δύο ήταν τα ζητήματα που επικράτησαν στις συνομιλίες που είχε η Τρόικα με την ελληνική πολιτική ηγεσία: Τα νέα μέτρα που θεωρεί ότι πρέπει να ληφθούν το 2012 και το θέμα του «κουρέματος» κατά 50% της αξίας των ελληνικών ομολόγων (PSI+).
Μέχρι να επιστρέψει η τρόικα στα μέσα του επόμενου μήνα, η κυβέρνηση θα πρέπει:Όπως διαβάζουμε εξάλλου στον Τύπο μέχρι τις 16 Ιανουαρίου που αναμένεται να επιστρέψει, η Τρόικα ζητά η κυβέρνηση Παπαδήμου:
Να έχει προσδιορίσει επακριβώς τα πρόσθετα μέτρα του 2012 ύψους περίπου 3 δισ. ευρώ, που θα καλύψουν τις αστοχίες του φετινού προϋπολογισμού αλλά και τις κατευθυντήριες γραμμές για τις παρεμβάσεις ύψους 7 δισ. ευρώ στη διετία 2013-2014.
Να έχει εξασφαλίσει πολιτική συμφωνία, καθώς η τρόικα ζητεί τη δέσμευση των κομμάτων, τα οποία στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, ότι τα μέτρα που θα αποφασιστούν κατά τη διαπραγμάτευση θα υλοποιηθούν κατά γράμμα και από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.
Να έλθει σε συμφωνία με τους ιδιώτες πιστωτές για το PSI Plus, η υλοποίηση του οποίου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να τρέξει το νέο δανειακό πρόγραμμα.Τι λένε όλα αυτά; Ότι η διαπραγμάτευση της Τρόικα με τον Σαμαρά άρχισε.
Μπορεί τα …παπαδήμια ΜΜΕ να λένε ότι αυτή η παραπαίουσα κυβέρνηση με τους κουρασμένους υπουργούς και τον άφωνο πρωθυπουργό πρέπει να πάρει τα νέα μέτρα, όταν όμως η Τρόικαζητά πάλι δέσμευση των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, στην ουσία απευθύνεται μόνο στον Σαμαρά.
Επειδή όλοι ξέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ …δεν υπάρχει ενώ τον Καρατζαφέρη κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά υπόψιν – μόνο για να μην φωνάζει τον έβαλαν στην κυβέρνηση.
Πηγή Antinews
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.