Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη «Σε Μπλε Βελούδο» στο Παλλάς


Από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη θα πραγματοποιήσουν δεκαπέντε εμφανίσεις στο Παλλάς .

Οι δυο ώρες του προγράμματος με τον τίτλο «Σε μπλε βελούδο» περιέχουν τραγούδια σταθμούς της μακρόχρονης και πολύχρωμης διαδρομής των δύο τραγουδιστριών. Απ' τις αρχές του '70 μέχρι σήμερα, σ' ένα μικρόφωνο μπροστά και γύρω ο κόσμος μια αγκαλιά, μέσα απ' τη χάρη της φωνής τους, να μαγεύεται, να ταξιδεύει, να τραγουδάει μαζί τους.


«Δεν ξέρω πώς φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος αυτή τη διαδρομή. Εγώ αισθάνομαι ότι ήμουν πάνω σ’ ένα άλογο και κάλπαζα κι έτρεχα και περνούσα από τόπους διάφορους, συναντούσα διάφορους ανθρώπους, χαιρόμουν που τους συναντούσα, που τραγουδούσα διαφορετικά πράγματα, που είχα αποδοχή» λέει η Χάρις Αλεξίου.

Και όπως η Δήμητρα Γαλάνη παρατηρεί: « Επειδή οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες της δισκογραφικής αγοράς κάνουν τα 40 χρόνια να φαίνονται πάρα πολλά. Επειδή μπορεί και να είναι έτσι για την πορεία ενός καλλιτέχνη και σίγουρα έτσι για την ζωή ενός ανθρώπου. Επειδή το πρόσωπο ενός τραγουδιστή είναι τα τραγούδια που διαλέγει να πει. Επειδή επιτυχία σημαίνει να μπορεί ένας καλλιτέχνης να διαχειρίζεται το παρελθόν του σαν να ήταν παρόν κι επειδή μέσα απ’ το παρελθόν σχεδιάζεται το μέλλον» η συνάντησή τους στη σκηνή του Παλλάς θα είναι η πιο πιστή προβολή αυτού που αντέχει στην καρδιά μας σαν αλήθεια, η πιο δικιά μας, τελικά, μεταπολίτευση.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου
Σκηνoγραφία: Γιώργος Γαβαλάς – Γιάννης Μουρίκης
Σχεδιασμός Φωτισμών : Ελευθερία Ντεκώ
Ενορχηστρώσεις: Κώστας Παπαδούκας, Γιώργος Ζαχαρίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Ειρήνη Λαγουρού,
Μαργαρίτα Δρούτσα
Γλυκερία Παπαγεωργίου 2103640813

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 60€ (ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ), 55€, 50€, 45€, 40€, 35€, 25€, 20€.


Πηγή protothema.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.