Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Κι όμως: Αν γράψεις Let it snow στο Google θα χιονίσει!

Τεχνολογία

Όλοι γνωρίζουμε το γνωστό τραγούδι των εορτών "Let it snow"...

Τι και αν στην Ελλάδα λίγες περιοχές έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις γιορτές σε ένα λευκό τοπίο...Τώρα η Google φέρνει τα χιόνια και τα Χριστούγεννα στους υπολογιστές μας.

Πηγαίνοντας στη αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης και γράφοντας στο πεδίο τη φράση "let it snow", το Google θα εμφανίσει μεν τα αποτελέσματα, αλλά γρήγορα παρατηρεί κανείς ότι η σελίδα δεν λειτουργεί πλέον όπως συνήθως.

Ψηφιακές νιφάδες αρχίζουν να πέφτουν, ενώ η οθόνη θαμπώνει, όπως και τα τζάμια του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σας, όταν χιονίζει έξω. Κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και σέρνοντας τον δείκτη στην οθόνη, μπορείτε να ξεθαμπώσετε την οθόνη.

Όταν θελήσετε να επαναφέρετε το Google στην γνωστή μορφή του πατήστε το πλήκτρο defrost, επάνω δεξιά...


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.