Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ένα εκατομμύριο δολάρια για τα αντικείμενα του Michael Jackson

Η δημοπρασία ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των ειδικών. Τα αντικείμενα του σπιτιού στο οποίο ο Michael Jackson έμενε με τα παιδιά του μέχρι το θάνατό του, πωλήθηκαν έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων με την αρχική εκτίμηση να μην ξεπερνάει τις 400.000 δολάρια.

Ένα εκατομμύριο δολάρια για τα αντικείμενα του Michael Jackson

Μεταξύ τους εκτός από έπιπλα υπήρχε και ένα μήνυμα των παιδιών του στο οποίο του έγραφαν ότι τον αγαπούν, ένα δικό του μήνυμα σε ένα μικρό καθρέφτη και πολλά άλλα.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.