Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Δείτε πόσα εκατομμύρια είναι τα ΚΑΘΑΡΑ έσοδα του facebook την ΗΜΕΡΑ!!

Το "χρυσωρυχείο" που λέγεται Facebook
Οι εκπρόσωποι Τύπου του Facebook αρνήθηκαν οποιονδήποτε σχόλιο σχετικά με τα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσιευμάτων που αφορούσαν στα οικονομικά της κορυφαίας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Τα νούμερα είναι...
εκκωφαντικά. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών, το Facebook για το....διάστημα Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου έχει καταγράψει πωλήσεις ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Καθαρά έσοδα: 714 εκατομμύρια δολάρια,2 εκατομμύρια την ημέρα περίπου!!!!



Οι μυθικές οικονομικές λεπτομέρειες που αφορούν το Facebook είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετά πρόσφατα και αναμένεται να δημοσιευτούν και επίσημα το επόμενο διάστημα για ολόκληρο το 2011.

Τα αποτελέσματα της έρευνας:
Ενεργητικό: 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια
Ταμειακά διαθέσιμα / ισοδύναμα διαθεσίμων: 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια
Χρέος: 0 δολάρια
Ίδια Κεφάλαια: 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια
Λειτουργικές ταμειακές ροές: 1 δισεκατομμύριο δολάρια
Έσοδα: 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια
Τα λειτουργικά έσοδα: 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια
Καθαρά έσοδα: 714 εκατομμύρια δολάρια.
απο το SecNews

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.