Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO: H τελευταία εκπομπή της δολοφονημένης φοιτήτριας

Σοκαρισμένη είναι ακόμη η Καστοριά από τη δολοφονία της 22χρονης Ανδριάνας Γαρδικιώτη από τον σύντροφό της

Η άτυχη φοιτήρια λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί είχε ετοιμάσει μια γιορτινή εκπομπή που θα προβαλλόταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Με κέφι και το χαμόγελο στα χείλη επισκέφθηκε το Καϊμακτσαλάν, παρουσίασε συνταγές για τις γιορτές και έδωσε μία γεύση από Ραγκουτσάρια, το έθιμο των ημερών σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας.
Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή όπως αναρτήθηκε στο alphafm.grΑναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.