Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Όταν ο Ρέμος βγήκε σε τούρκικο μιναρέ

  • Όχι βόμβες μολότοφ χρειάζονται οι δύο μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί που μας έχουν πήξει στην τουρκιά και στα εμετικά σίριαλ με τον Ονούρ και την Αϊσέ, αλλά μπουρλότο θα πάω να τους βάλω και θα σας εξηγήσω γιατί;

  • Μου είπαν σύντροφοι από την Κύπρο ότι στα κατεχόμενα εδάφη του μαρτυρικού νησιού (ξέρετε Καρπασία, Κερύνεια), ξαφνικά από τους μιναρέδες την ώρα της προσευχής αντί για το μουεζίνη και τις δοξολογίες στον Αλλάχ τα μεγάφωνα άρχισαν να μεταδίδουν Ρέμο και «κλειστά τα στόματα».
  • Κάποιος μάγκας ελληνοκύπριος πήγε κι άλλαξε τις κασέτες στα μεγάφωνα των μιναρέδων κι αντί για το «Αλλάχ Ακμπάρ» του μουεζίνη ακούστηκε ο γίγαντας Αντώνης να άδει: «Κομμένα πια τα δανεικά».
  • Ντελίριο προκάλεσε στη μαμά –Τουρκία το γεγονός αυτό.
  • Αμέσως έφτασαν από την Άγκυρα στα κατεχόμενα διάφοροι Τούρκοι μπάτσοι και Σέρλοκ Χολμ γα να βρουν ποιος έκανε τη μαγκιά.
  • Δεν άφησαν ούτε μια μέρα να περάσει οι Τούρκοι. Ούτε μύγα στο σπαθί τους. Τσακ – μπαμ να βρουν τι έγινε και να αποκλείσουν την περίπτωση την επόμενη φορά να ακουστεί από τους τουρκικούς μιναρέδες ο Μαζώ ή η Λαίδη, κατά κόσμο Άντζελα Δημητρίου.
  • Κι εδώ τι γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ που παίζονται τουρκικά σίριαλ στα μεγάλα ελληνικά κανάλια; Πού τα παιδιά μας μαθαίνουν τούρκικα σε ορισμένα σχολεία της Θράκης; Πού κάθε βράδυ με τον Ονούρ και τη Φατμέ βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο σε αυτήν την υποκουλτούρα του Βοσπόρου;
  • Τίποτα απολύτως. Κι επειδή το εμπόρευμα είναι φθηνό, ολόκληρο το 2012 θα το περάσουμε με περισσότερο Ονούρ και περισσότερα τούρκικα.
  • Δεν είμαι σωβινιστής με κάνουν τα γεγονότα.

ΠΗΓΗ : http://www.newsbomb.gr/tromokraths/story/100400/otan-o-remos-vgike-se-toyrkiko-minare


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.