Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΔΗ σε μία συνέντευξη που τα λέει όλα !!!


Μια από τις νέες και πολλά υποσχόμενες φωνές που ακούμε τον τελευταίο καιρό είναι η Κύπρια Ευδοκία Καδή. Πρώτη φορά μας συστήθηκε μέσα από το διαγωνισμό της Eurovision το 2008, όταν εκπροσώπησε την πατρίδα της την Κύπρο, με το τραγούδι «Femme fatale», με το οποίο ωστόσο δεν είχε καταφέρει να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη παρουσία που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη, αλλά ακόμα μεγαλύτερης σημασίας είναι η πολύ καλή φωνή και σεμνότητα της. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Αντώνης Βαρδής την εμπιστεύτηκε πρόσφατα, γράφοντας της το τραγούδι «Ταξίδεψε με» το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο, σημαίνει ότι κάτι ξεχωριστό είδε σε αυτή, και ότι πρόκειται για μια από τις φωνές που έχουν τα προσόντα για να μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Την ξεχωρίσαμε κι εμείς από τους νέους καλλιτέχνες και θελήσαμε να της κάνουμε κάποιες ερωτήσεις για να την γνωρίσουμε καλύτερα.


Οργ. Πως ξεκίνησες να τραγουδάς και πότε? Ήταν όνειρό σου από μικρή ή προέκυψε στην πορεία;

Ε.Κ. Ξεκίνησα να τραγουδώ πριν ακριβώς 10 χρόνια, αλλά δεν είχα κάποια πρόθεση να ασχοληθώ σε επαγγελματικό επίπεδο ακολουθώντας το σαν επάγγελμα. Πάντα αγαπούσα το τραγούδι και πάντα είχα επιθυμία να ασχοληθώ με το τραγούδι όντας και μεγαλώνοντας σε μια πολύ μουσικόφιλη οικογένεια, αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή και δεν το εξέφρασα ποτέ πριν το 2001. Εκείνη τη χρονιά λοιπόν, είχα ξεκινήσει τις σπουδές μου γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου παράλληλα μου γεννιέται η αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να διεκδικήσω μια θέση σε κάποιο φοιτητικό μουσικό συγκρότημα και να αρχίσω να τραγουδάω. Σιγά σιγά η αγάπη μου για το τραγούδι φούντωνε, καθώς και η απαίτησή μου από τον εαυτό μου να γίνομαι καλύτερη κι έτσι το 2003 αποφασίζω ότι θέλω να αφοσιωθώ σε αυτό! Παρ’όλα αυτά ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, γιατί θεωρώ ότι οι σπουδές είναι μια πολύ επιταχυμένα παραγωγική διαδικασία, μέσα από την οποία μορφώνεσαι εγκεφαλικά και πνευματικά!


Οργ. Πήρες μέρος το 2008 στο διαγωνισμό της Εurovision εκπροσωπώντας την πατρίδα σου την Κύπρο και αν και δεν έφτασες στον τελικό ξεχώρισες. Πιστεύεις ότι ο διαγωνισμός σε βοήθησε να γίνεις πιο γνωστή στην Ελλάδα, αφού στην Κύπρο σε γνώριζαν ήδη; Θα ξαναέπαιρνες μέρος;

Ε.Κ. Ήτανε μια πολύ καθοριστική για μένα εμπειρία. Με έχει εξελίξει σε επαγγελματικό και καλλιτεχνικό επίπεδο και υπήρξε η αφορμή στο να αποφασίσω να έρθω στην Αθήνα. Σαφώς ο διαγωνισμός αυτός έχει γνωστοποιήσει την ύπαρξή μου στα Κυπριακά μουσικά δρώμενα και μετέπειτα στα Ελληνικά. Έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό το ότι το τραγούδι είχε ιδιαιτερότητες και μετέπειτα όλη η παρουσίαση στον ημιτελικό στη Σερβία που επιτεύχθηκε πάνω από όλα με αγάπη και ήθος! Μετά το διαγωνισμό προέκυψε η πρόταση από τον κύριο Κοντόπουλο να τραγουδήσω στο μαγαζί του το Ποσειδώνιο, όπου και είχα δουλέψει τη χειμερινή σεζόν του 2008-2009. Έτσι η Eurovision παραμένει στη ζωή μου ένα οριακό βήμα και ένα πολύ γλυκό κεφάλαιο. Θα ξαναπήγαινα μόνο αν είχα κάποια όμορφη έμπνευση, εφόσον θεωρώ ότι ο διαγωνισμός αυτός είναι μια ανταλλαγή μουσικών απόψεων και προτάσεων.



Οργ. Ακούσαμε και το πρώτο σου τραγούδι, το "Ταξίδεψέ με", ένα υπέροχο κομμάτι σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου που κυκλοφόρησε από τη Ηeaven. Θέλεις να μας μιλήσεις λίγο για τη συνεργασία σου με τον Αντώνη Βαρδή, πως προέκυψε και ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν το άκουσες πρώτη φορά στο ραδιόφωνο;

Ε.Κ. Τι να νιώθει κανείς όταν το πρώτο δισκογραφικό βήμα υπογράφεται από τον Αντώνη Βαρδή, την Όλγα Βλαχοπούλου στους στίχους και με τη στήριξη της εταιρίας Heaven. Τιμή! Συγκίνηση! Ευλογία! Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Ότι και να πω θα είναι λίγο! Το να συνεργαστώ με τον Αντώνη Βαρδή ήταν όνειρο ζωής!!! Και ήλπιζα ότι ίσως σε κάποια φάση της μουσικής μου πορείας να μπορούσα να αξιωθώ να τραγουδήσω μαζί του και να ερμηνεύσω τραγούδια του!!! Είμαι βαθιά συγκινημένη που έζησα και τις δύο αυτές επιθυμίες μου σε μία σειρά συναυλιών το καλοκαίρι του 2010 με Αντώνη και Γιάννη Βαρδή και μετέπειτα με το τραγούδι «Ταξίδεψέ με» αντίστοιχα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη Βαρδή που πίστεψε αρχικά ότι ήμουνα ικανή να τραγουδήσω μαζί τους και με πρότεινε στον κύριο Βαρδή! Όσο για τον Αντώνη Βαρδή, είμαι ευγνώμων που έχει πιστέψει σε μένα και με έχει βοηθήσει, με έχει συμβουλέψει! Είναι ο μέντοράς μου!!! Μεγάλος καλλιτέχνης, μεγάλος στην ψυχή άνθρωπος!!!


Οργ. Πιστεύεις ότι είναι εύκολο, ιδίως σήμερα που την κατάσταση που υπάρχει, να ξεχωρίσει ένα νέο παιδί στο χώρο του τραγουδιού; Ποιες προυποθέσεις πιστεύεις ότι πρέπει να υπάρχουν;

Ε.Κ. Εύκολο σίγουρα δεν είναι…. Όμως ούτε ακατόρθωτο! Θέλει υπομονή, ήθος και πάνω από όλα ουσιαστική αγάπη, καταρχήν απέναντι στο τραγούδι, στους συνεργάτες σου, στον κόσμο! Θεωρώ ότι για να σε σεβαστεί όμως ο κόσμος, πρέπει να σεβαστείς πρώτα εσύ τον εαυτό σου!!!


Οργ. Έχεις συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως ο Αντώνης Βαρδής, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Κουρκούλης, η Πέγκυ Ζήνα κ.α. και αυτόν τον καιρό βρίσκεσαι στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Αντώνη Ρέμο. Νιώθεις τυχερή και πως αισθάνεσαι γι'αυτή τη συνεργασία;

Ε.Κ. Το κάθε σκέλος της ζωής μας φέρει το δικό του παζλ! Όλα τα κομμάτια είναι σημαντικά, όλα σχηματίζουν σιγά σιγά εικόνες… Όλες αυτές οι συνεργασίες είναι σημαντικές! Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, όλοι όμως έχουν πιστέψει σε μένα! Νιώθω τεράστια συγκίνηση που έχει πιστέψει σε μένα πάρα πολύ ο κύριος Βαρδής και με έχει προτείνει στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος με τη σειρά του μου φέρεται άψογα! Θα χρησιμοποιήσω κάποια δικιά του φράση όπου είπε πως δε με βοηθάει, αλλά μου δίνει ευκαιρία να ξεχωρίσω!!! Η ευκαιρία λοιπόν είναι τεράστια για μένα και μου γεννά αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, κίνητρο για να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη!!! Τον ευχαριστώ!!! Όσο για τον κύριο Βοσκόπουλο, κατέχει μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική δισκογραφία, άρα τιμή μου που είχα την ευκαιρία να τον καταγράψω στο καλλιτεχνικό μου βιογραφικό!!!



Οργ. Πως βλέπεις την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αυτό τον καιρό;

Ε.Κ. Πώς να την βλέπω; Δυστυχώς βλέπω ένα πανέμορφο πλοίο με τεράστια ιστορία στα ταξίδια του, με ιδιαίτερους κατασκευαστές, να βουλιάζει… Είναι πολύ δυσάρεστο… Όμως πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι πολύ δυναμικός και επαναστατικός λαός με τρομερή πίστη και στόχους!!! Έχουν την ικανότητα να αντέχουν και αυτό είναι προσόν!!! Απλά, δυστυχώς, η μεγάλη ανοχή αυξάνει και τα όρια της εκμετάλλευσης και της υποδούλωσης…. Τα όρια πρέπει να στενεύουν και όχι να μεγαλώνουν!!!

Οργ. Τι θα έβαζες δίπλα από τις παρακάτω λέξεις :


Ε.Κ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ : Προτιμώ να την ερμηνεύω ως Πίστη! Ο κάθε ένας πρέπει να πιστεύει στις αξίες γιατί χωρίς αυτές αποπροσανατολιζόμαστε.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ : Θεσμός απαραίτητος! Θέλω να αξιωθώ να την κάνω σωστά, με αγάπη!!!

ΦΙΛΙΑ : Το αλάτι στη ζωή μας… πρέπει να προσέχουμε να παίρνουμε τη σωστή ποσότητα!

ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Τρόπος έκφρασης! Τρόπος ζωής! Με έντονα συναισθήματα, πολύ γέλιο, πολύ δάκρυ… δεν αρκείται ποτέ στη μετριότητα!

ΤΑΞΙΔΙ : Με καλή παρέα όποιος κι αν είναι ο προορισμός! Κάτι θα σε μάθει!

ΕΚΦΡΑΣΗ : Θα πω κάτι που σκέφτηκα τις προάλλες ενώ έπλενα τα πιάτα! Τα προβλήματα είναι σαν τα λερωμένα πιάτα…. όσο δεν τα πλένεις αυτά μόνο αυξάνονται!!!

ΑΓΑΠΗ : Αχ! Χωρίς αυτήν, τι νόημα έχει η ζωή… είτε φιλική είτε ερωτική… η καλύτερη συναλλαγή του πάρε δώσε!!! Γιατί απλά είναι η μόνη που αγγίζει την ψυχή!!!

Οργ. Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;


Ε.Κ. Αναλόγως της διάθεσης, είτε μόνη μου είτε με καλή παρέα, φτάνει να νιώθω πλήρης! Καλή μουσική, καλή ταινία, ένα καλό βιβλίο!

Οργ. Τι θα ήθελες να σου φέρει ο καινούργιος χρόνος;

Ε.Κ. Θέλω να συνεχίσω να έχω την υγεία μου! Να συνεχίσω να έχω όνειρα και στόχους και να έχω το κίνητρο να τα κυνηγήσω…. γιατί ο άνθρωπος είναι από τη φύση του κυνηγός!


Οργ. Μία ευχή για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.

Ε.Κ. Χρόνια πολλά!!! Γεμάτα αγάπη, ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν και ποτέ χωρίς πίστη και όνειρα! Αυτά τρέφουν την αγωνιστικότητά μας! Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά!!!





Απολαύστε τη γλυκιά Ευδοκία Καδή στο νέο της τραγούδι :






Αναρτήθηκε από την ομάδα των Οργισμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.